Çilek - Güvenlik ve Kalite

GS Sertifikası

Çilek ihtiyaç duyduğu ürünlerde, Almanya’da LGA tarafından yüksek güvenlik ve kalite standartlarına uygun ürünlere verilen GS Kalite Sertifikasına sahiptir. 

Bir markanın alabileceği en ileri ürün güvenliği ve kalite belgesi olan GS tüm Avrupa’da ve dünyada kabul görmektedir. Ergonomiden çocuk güvenliğine, kullanılan malzeme standartlarından dayanıklılığa birçok konuda test edilen Çilek ürünleri zorlu bir sürecin ardından GS Sertifikası ile belgelendirilir.

İleri çocuk güvenliği standartlarına göre tasarlanan ve üretilen Çilek ürünleri, Avrupa Birliği standartlarına uygun anti-kanserojen malzemeler kullanılarak, yüksek teknoloji ile üretilir.

TSE E0

E0 Nedir?
E0 Belgesi mobilya yapımında kullanılan malzemenin bebeğinizin sağlığına uygun, güvenilir ve mümkün olan en düşük formaldehit oranına sahip olduğunu gösterir.

Neden E0?
Formaldehit'in havada belirli oranın üzerinde bulunması önemli sağlık problemlerine sebep olur. Bu sebeple formaldehitin neden olduğu tüm bu etkilerden uzak durabilmek için mutlaka E0 malzeme içeren mobilyaları kullanmalıyız.

Faydası Nedir?
Bebeklerin son derece hassas olan bünyeleri ve bağışıklık sistemleri için en uygun sertifika edinmiş ürünlerdir.

Biz;
Çilek olarak kullandığımız E0 Malzemeleri merkezi İsveç'te bulunan SP Technical research of Sweden ve Türk Standartları Enstitüsü TSE'ye onaylattık. 

Sertifikalar

Çilek elektrikli aksesuarlarında CE sertifikasına, Ambalajlı malzemeleri için REACH sertifikasına, metal ve plastik malzemelerde kullanılan boyalar ve kenar bantları için AB tarafından yayımlanan RoHS Direktifine ve EN 71-3 toksit element analizine göre uygunluk raporuna ve ayrıca, ISO 9001 ve ISO 14001 yönetim sistem belgelerine sahiptir.

Tanınmış Marka Statüsü

Tanınmış marka kavramı; yalnızca hedef kitlesi tarafından değil; aynı zamanda, toplumun tüm kesimleri tarafından kabul edilebilir düzeyde tanınmışlığa erişmiş, herhangi bir hatırlatmaya gerek kalmaksızın zihinlerde refleksiz olarak çağrışım yapan markaları ifade eder.